Služby odborné pomoci s rozjezdem nového minipivovaru
Nabízíme asistenční služby odborné pomoci začínajícím provozovatelům minipivovarů i již zavedeným malým pivovarům v České republice i v zahraničí.
Koučing provozovatelů a pracovníků minipivovarů – Teoretická a praktická příprava sládků a obsluhy pivovarů
1 – Kurzy pro větší počet účastníků – (forma přednášek ve školicím zařízení)
- 1.A – BBL-1D – KURZ : ZÁKLADY VÝROBY PIVA – 1 den – Kurz vaření piva s bohatým teoretickým výkladem, obsahově plnými skripty.
- 1.B – SBL-2D – KURZ : ROZJÍŽDÍME MALÝ PIVOVAR – 1 až 2 dny – Legislativní, ekonomické, marketingové a strategické aspekty rozjezdu malého pivovaru
2 – Koučing obsluhy nově spuštěného minipivovaru – pro 1 až 2 účastníky (forma instruktáže a praktického výcviku obsluhy přímo v konkrétním pivovaru)
- 2.A – SMB-2D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE BEZ PRAKTICKÉHO VÝCVIKU PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 DNY
- 2.B – SMB-3D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 3 DNY
- 2.C – SMB-2W – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 TÝDNY
- 2.D – SMB-1M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 1 MĚSÍC
- 2.E – SMB-2M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – NAD 1 MĚSÍC
3 – Koučing obsluhy speciálního vybavení minipivovaru
- 3.A – EEB-PT – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PRO OBSLUHU NESTANDARDNÍHO VYBAVENÍ MINIPIVOVARU
Garanční servis – zajištění funkce odborného garanta – osoby odpovědné za provoz minipivovaru
Recepturní servis – Vypracování a implementace receptur do konkrétního minipivovaru
- REC-3B – VYPRACOVÁNÍ RECEPTUR NA 3 DRUHY PIVA PRO KONKRÉTNÍ PIVOVAR
- REC-6B – VYPRACOVÁNÍ RECEPTUR NA 6 DRUHŮ PIVA PRO KONKRÉTNÍ PIVOVAR
- REC-12B – VYPRACOVÁNÍ RECEPTUR NA 12 DRUHŮ PIVA PRO KONKRÉTNÍ PIVOVAR
Legislativní servis – Vypracování povinné dokumentace a zajištění nutných povolení pro konkrétní minipivovar
- DOC-PR – VYPRACOVÁNÍ POVINNÉ PROVOZNÍ DOKUMENTACE PRO MINIPIVOVAR
- HACCP-PR – VYPRACOVÁNÍ POVINNÉ HACCP DOKUMENTACE (KNIHY KRITICKÝCH BODŮ) PRO MINIPIVOVAR
- CUTAX-PR – PŘÍPRAVA MINIPIVOVARU PRO ZŘÍZENÍ POVINNÉHO CELNÍHO SKLADU A VYJEDNÁNÍ REGISTRACE SKLADU S CELNÍ SPRÁVOU
- SZPI-PR – PŘÍPRAVA MINIPIVOVARU PRO VYHOVĚNÍ POŽADAVKŮM SZPI, VYJEDNÁNÍ POVOLENÍ SPZI K PROVOZOVÁNÍ MINIPIVOVARU
Zásobovací servis – zajištění surovin a spotřebního materiálu pro konkrétní minipivovar
Propagační servis – zajištění účinné propagace a image konkrétního minipivovaru
- WEB-BP – PROPAGACE MINIPIVOVARU NA WEBU – ZÁKLADNÍ PREZENTACE
- WEB-FP – PROPAGACE MINIPIVOVARU NA WEBU – ÚPLNÁ PREZENTACE
- PROM-FP – PROPAGACE MINIPIVOVARU GRAFICKÝMI PRVKY