Provozujte vlastní český minipivovar

Školení provozovatele minipivovaru bez praktického výcviku 2 dny

Kód služby :  SMB-2D

ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE BEZ PRAKTICKÉHO VÝCVIKU PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – délka 2 DNY

Určeno pro individuální výuku provozovatele a pracovníků konkrétního minipivovaru.

Školení a praktický výcvik probíhá v minipivovaru provozovaném zákazníkem, alternativně pak ve školicím zařízení v České republice.

 

Teoretická příprava sládkůCena zahrnuje :

  • Proškolení budoucího sládka ze základů obecné teorie procesu výroby piva.
  • Podrobná teoretická instruktáž vaření mladiny.
  • Podrobná teoretická instruktáž kvasného procesu a  řízení hlavního kvašení v otevřených kvasných kádích anebo CK tancích a teorie řízení zrání piva v ležáckých nebo CK tancích.
  • Dodání jedné základní receptury pro výrobu jednoho zákazníkem zvoleného druhu piva – spodně anebo svrchně kvašeného).
  • Teoretický rozbor správných postupů sanitace potrubí, hadic, nádob a dalších zařízení v pivovaru pomocí základního sanitačního zařízení.
  • Doporučení prověřených dodavatelů surovin, sanitačních prostředků, technických plynů a dalšího spotřebního materiálu a surovin.
  • Základní proškolení budoucího sládka ze základů BOZP, hygieny potravin a hygieny práce.
  • Dodání vzorové dokumentace pro provoz pivovaru (varné listy, kvasné listy, knihy várek, sanitační deník) a instruktáž jejich používání.
  • Vysvětlení způsobu vedení povinné dokumentace pro účely celní zprávy.

 

Cena nezahrnuje tyto příplatkové položky :

  • Náklady na jízdné a ubytování, v zahraničí pak navíc letenky, ubytování, 1x denně teplá strava a náklady na víza, povinná očkování
  • Praktické ukázky výroby mladiny a jejího kvašení a zrání.
  • Instruktáž pracovních postupů se zařízením, které nejsou standardní součástí minipivovaru v základní sestavě (filtry, pastery, propagační stanice, CIP stanice, myčky kegů apod.) – je možné za příplatek jako samostatná služba.
  • Dodání dalších receptur pro jiné druhy piva – je možné za příplatek jako samostatná služba.
  • Dodání pracovních a bezpečnostních postupů pro konkrétní pivovar.
  • Instruktáž více osob než jednoho budoucího sládka – je možné za příplatek jako samostatná služba.

 

Předpokládá se :

  • Schopnost komunikace budoucího sládka v jazyce českém, slovenském, anglickém, polském nebo ruském.
  • Nepřerušená doba výcviku. Není-li výrobní kapacita minipivovaru dostatečná k tomu, aby teoretický výcvik probíhal každý den,  zaplatí zákazník celou částku bez ohledu na skutečné pracovní vytížení instruktora a budoucího sládka.
  • Termín nástupu instruktora a zahájení plnění služby je nutno dohodnout uzavřenou smlouvou s poskytovatelem nejméně 1 měsíc předem a je pro zákazníka i instruktora závazný. Výjimky je možné dohodnout jen v případě, bude-li náhradní termín vyhovovat oběma smluvním stranám.

 


Cena služby :
Varianta A – školení v minipivovaru nebo jiném objektu vlastněném zákazníkem

  • ČR ………………………… 5.000 Kč + DPH za celý kurz
  • Zahraničí …………………. 160 Eur za každý pracovní den

Varianta B – školení  ve školicím zařízení v České republice

  • V jazyce CZ, SK ………. 12.000 Kč + DPH za celý kurz (zahrnuje nájemné školicích prostor)
  • V jazyce EN, RU ……… 200 Eur za každý pracovní den (zahrnuje nájemné školicích prostor)

 


Přihláška na školení / kurz / rekvalifikaci

Nezávazná přihláška na školení nebo kurz dle výběru zákazníkem. Přihláška se stává závaznou až po zaplacení rezervačního poplatku zákazníkem. Zálohová faktura bude zaslána do 7 dnů od obdržení této přihlášky. Případné dotazy nebo upřesnění uveďte prosím do pole Vaše zpráva. Děkujeme.









Jestliže se Vám líbí tento článek, dejte mu prosím hlas kliknutím na tlačítko sociální sítě. Nechcete-li přijít o novinky a aktuality z oboru pivovarnictví, přidejte si do Vaší RSS čtečky RSS feed našeho webu.