Provozujte vlastní český minipivovar

Školení provozovatele minipivovaru bez praktického výcviku 2 dny

Kód služby :  SMB-2D

ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE BEZ PRAKTICKÉHO VÝCVIKU PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – délka 2 DNY

Určeno pro individuální výuku provozovatele a pracovníků konkrétního minipivovaru.

Školení a praktický výcvik probíhá v minipivovaru provozovaném zákazníkem, alternativně pak ve školicím zařízení v České republice.

 

Teoretická příprava sládkůCena zahrnuje :

  • Proškolení budoucího sládka ze základů obecné teorie procesu výroby piva.
  • Podrobná teoretická instruktáž vaření mladiny.
  • Podrobná teoretická instruktáž kvasného procesu a  řízení hlavního kvašení v otevřených kvasných kádích anebo CK tancích a teorie řízení zrání piva v ležáckých nebo CK tancích.
  • Dodání jedné základní receptury pro výrobu jednoho zákazníkem zvoleného druhu piva – spodně anebo svrchně kvašeného).
  • Teoretický rozbor správných postupů sanitace potrubí, hadic, nádob a dalších zařízení v pivovaru pomocí základního sanitačního zařízení.
  • Doporučení prověřených dodavatelů surovin, sanitačních prostředků, technických plynů a dalšího spotřebního materiálu a surovin.
  • Základní proškolení budoucího sládka ze základů BOZP, hygieny potravin a hygieny práce.
  • Dodání vzorové dokumentace pro provoz pivovaru (varné listy, kvasné listy, knihy várek, sanitační deník) a instruktáž jejich používání.
  • Vysvětlení způsobu vedení povinné dokumentace pro účely celní zprávy.

 

Cena nezahrnuje tyto příplatkové položky :

  • Náklady na jízdné a ubytování, v zahraničí pak navíc letenky, ubytování, 1x denně teplá strava a náklady na víza, povinná očkování
  • Praktické ukázky výroby mladiny a jejího kvašení a zrání.
  • Instruktáž pracovních postupů se zařízením, které nejsou standardní součástí minipivovaru v základní sestavě (filtry, pastery, propagační stanice, CIP stanice, myčky kegů apod.) – je možné za příplatek jako samostatná služba.
  • Dodání dalších receptur pro jiné druhy piva – je možné za příplatek jako samostatná služba.
  • Dodání pracovních a bezpečnostních postupů pro konkrétní pivovar.
  • Instruktáž více osob než jednoho budoucího sládka – je možné za příplatek jako samostatná služba.

 

Předpokládá se :

  • Schopnost komunikace budoucího sládka v jazyce českém, slovenském, anglickém, polském nebo ruském.
  • Nepřerušená doba výcviku. Není-li výrobní kapacita minipivovaru dostatečná k tomu, aby teoretický výcvik probíhal každý den,  zaplatí zákazník celou částku bez ohledu na skutečné pracovní vytížení instruktora a budoucího sládka.
  • Termín nástupu instruktora a zahájení plnění služby je nutno dohodnout uzavřenou smlouvou s poskytovatelem nejméně 1 měsíc předem a je pro zákazníka i instruktora závazný. Výjimky je možné dohodnout jen v případě, bude-li náhradní termín vyhovovat oběma smluvním stranám.

 


Cena služby :
Varianta A – školení v minipivovaru nebo jiném objektu vlastněném zákazníkem

  • ČR ………………………… 5.000 Kč + DPH za celý kurz
  • Zahraničí …………………. 160 Eur za každý pracovní den

Varianta B – školení  ve školicím zařízení v České republice

  • V jazyce CZ, SK ………. 12.000 Kč + DPH za celý kurz (zahrnuje nájemné školicích prostor)
  • V jazyce EN, RU ……… 200 Eur za každý pracovní den (zahrnuje nájemné školicích prostor)

 

>>> Odeslat poptávku na školení

 

Jestliže se Vám líbí tento článek, dejte mu prosím hlas kliknutím na tlačítko sociální sítě. Nechcete-li přijít o novinky a aktuality z oboru pivovarnictví, přidejte si do Vaší RSS čtečky RSS feed našeho webu.