CIDERLINE PROFI jsou kompletní profesionální výrobní linky pro výrobu cideru, jejichž montáž a oživení vyžaduje práci odborného týmu. Technologie je pevně spojená s konstrukcí budovy. Umožňuje vyšší produktivitu práce a větší objemy produkce než linky CIDERLINE MODULO. Zahrnuje profesionální vysoce výkonná zařízení pro zpracování ovoce, řízené kvašení a balení nápojů.
Cidérky řady CiderLine Profi zahrnují v jednom vyváženém celku všechna zařízení, která jsou potřebná pro profesionální výrobu nizkoalkoholických ovocných nápojů, známých pod společným názvem cider. Umožňují výrobu nejen pravého cideru z jablek, ale není problém s nimi vyrábět experimentální ovocné nápoje z většiny druhů ovoce, lesních a zahradních plodů (rybíz, švestky, hrušky, maliny, meruňky, broskve atd.)
Blokové schéma linky pro výrobu cideru CIDERLINE PROFI :
1. Příprava moštu : 1.1 Třídicí stůl na dovezené ovoce, 1.2 Myčka a drtička ovoce , 1.3 Pásový lis na drcené ovoce, 1.4 Mobilní čerpadlo na mošt a sanitaci, 2. Kvašení a zrání cideru: 2.1 – 2.7 Kvasné a zrací tanky (CCT) s izolací a duplikátory, 3.1 – 3.3* Servisní stáčecí tanky, 4.1 CIP sanitační stanice, 5.1 Regenerace a skladování kvasnic, 6.1 Flotační zařízení, 7. Výroba technických plynů : 7.1 Vzduchový kompresor s uhlíkovými filtry, 7.2 Syticí svíčka pro okysličení moštu před kvašením, 7.3* Stanice inertních plynů – Vyvíječ dusíku N2 / tlakové láhve s CO2 , 8. Chladicí a ohřevná jednotka : 8.1 Chladič a ohřívač média pro chlazení a ohřev tanků, 9. Filtrace cideru : 9.1 *Primární a sekundární filtr, 10. Stáčení a prodej cideru : 10.1 *Myčka a plnička KEG sudů, 10.2 *Distribuce a prodej cideru v obalech 10.3 *Čepování cideru v restauraci.
Kombinovaná linka BeerCiderLine PROFI pro výrobu piva i cideru : cidérka + pivovar
Vyrábíme kromě specializovaných výrobních linek také linky pro výrobu dvou druhů alkoholických nápojů – cideru a piva. Cidérka kombinovaná s pivovarem BeerCiderLine PROFI je velmi efektivním využitím výrobní technologie, které umožňuje s minimálními náklady pokrýt poptávku široké veřejnosti po dvou osvěžujících nápojích. Zatímco pivo uspokojí převážně tradiční konzumenty, cider oslovuje zejména zákazníky, kteří dávají přednost ovocných chutím a osvěžení před energetickými alkoholickými nápoji.
Další informace :
Vzorové sestavy linek CIDERLINE PROFI – popis a ceník …
>>Chci nabídku na cidérku CIDERLINE PROFI