Provozujte vlastní český minipivovar

Kurz : CRAFT BREWING : Jak založit a rozjet komerční pivovar – 2 dny

Kód služby : SBL-2D

Kurz : CRAFT BREWING : Jak založit a rozjet komerční pivovar (série přednášek) – 2 dny

Jazyk přednášejících : česky

VYHNĚTE se možným problémům se Státní zemědělskou potravinářskou inspekcí, Celní správou a místní hygienou.
Chcete vědět o 2500 odběrných míst na pivo, které do dnešního dne nikdo nezásobuje?

Doba trvání kurzu :  2 dny – každý den cca 7-8 hodin, včetně obědu (v ceně kurzu)

Termín konání kurzu : nejbližší termín sdělíme na dotaz.

Maxim. počet účastníků : 15

Komu je kurz je určen :

  • zájemcům o profesionální vaření piva
  • majitelům, sládkům a pomocným pracovníkům minipivovarů
  • odborné veřejnosti

Jak začít s malým pivovaremObsahová náplň kurzu:

  • legislativní prostředí v České republice
  • povinnosti při zákládání pivovaru
  • komunikace s úřady – celním, živnostenským, hygienou
  • zpracování prováděcí studie založení celního skladu
  • povinnost HACCP
  • správná hygienická praxe HACCP
  • kritické body HACCP
  • zavedení HACCP v pivovaře, návody, postupy,
  • ekonomická rentabilita pivovaru
  • marketingové distribuční cesty
  • možnosti prodeje
  • výkonová marže, práce s DPH, odvod daní státu

První den 

  • legislativu, povinnosti při zakládání pivovaru,
  • hygienické normy, vytvoření hygienického plánu a vlastního HACCP pro vaší provozovnu
  • ekonomická rozvaha pivovaru

Druhý den 

  • Strategie obchodu
  • Cílení na zákazníka
  • Definice růstové strategie
  • Odlišení se od konkurence.
  • Na závěr dne bude případová studie zaměřena na pochopení určení cen a zavádění nového produktu na trh. a mnohé další.

Mějte na paměti, že zejména dobře organizovaný marketing zajišťuje dlouhodobou prosperitu. Je skvělé, když pivovar vaří výborné pivo, ale k čemu to je, když se mu tolik ekonomicky nedaří a zákazníci o něm téměř nevědí?

 

Bonusy :

  • konzultace s odborníkem na HACCP po skončení kurzu
  • ekonomické tabulky a propočty
  • studie pro založení celního skladu
  • zpracovaný plán HACCP
Absolvováním kurzu je účastník detailně proškolen v ekonomickém řízení pivovaru, zavádění správným postupů HACCP a založení pivovaru dle platné české legislativy.

 


Cena služby :

  • 2 dny …………….. 4.999 Kč (účtováno neplátcem DPH)

Poznámka : Mimo ČR tuto službu neposkytujeme

 


Přihláška na školení / kurz / rekvalifikaci

Nezávazná přihláška na školení nebo kurz dle výběru zákazníkem. Přihláška se stává závaznou až po zaplacení rezervačního poplatku zákazníkem. Zálohová faktura bude zaslána do 7 dnů od obdržení této přihlášky. Případné dotazy nebo upřesnění uveďte prosím do pole Vaše zpráva. Děkujeme.









Jestliže se Vám líbí tento článek, dejte mu prosím hlas kliknutím na tlačítko sociální sítě. Nechcete-li přijít o novinky a aktuality z oboru pivovarnictví, přidejte si do Vaší RSS čtečky RSS feed našeho webu.