Koučing provozovatelů a pracovníků minipivovarů – teoretický a praktický výcvik řízení a obsluhy pivovarů
1 – Kurzy pro větší počet účastníků – (forma přednášek ve školicím zařízení)
- 1.A – BBL-1D – KURZ : BEER ACADEMY – ZÁKLADY VÝROBY PIVA – 1 den – Kurz vaření piva s bohatým teoretickým výkladem, obsahově plnými skripty.
- 1.B – SBL-2D – KURZ : CRAFT BREWING – ROZJÍŽDÍME KOMERČNÍ PIVOVAR – 1 až 2 dny – Legislativní, ekonomické, marketingové a strategické aspekty rozjezdu malého pivovaru
- 1.C – PBL-1D – KURZ : PURITY IN BREWERY – MIKROBIOLOGICKÁ ČISTOTA V PIVOVARU – 1 až 2 dny – rizika a prevence mikrobiologické kontaminace při výrobě piva.
- 1.D – HBL-1D – KURZ : HOPS A/B – JAK VAŘIT PIVO SE ZAHRANIČNÍMI CHMELY – 1 den – naučte se využívat potenciál různých druhů chmele.
NOVINKA – akreditovaný rekvalifikační kurz na profesi sladovníka-sládka :
- 1R – PSP-6M – Akreditovaný rekvalifikační kurz : BREWING SKILLS – PIVOVARNICKÉ A SLADOVNICKÉ PRÁCE – 6 měsíců – Absolvent kurzu získává certifikát, který jej opravňuje k práci samostatného sladovníka nebo sládka, včetně statutu zodpovědné osoby v pivovaru.
2 – Koučing obsluhy nově spuštěného minipivovaru – pro 1 až 2 účastníky (forma instruktáže a praktického výcviku obsluhy přímo v konkrétním pivovaru)
- 2.A – SMB-2D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE BEZ PRAKTICKÉHO VÝCVIKU PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 DNY
- 2.B – SMB-3D – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 3 DNY
- 2.C – SMB-2W – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 2 TÝDNY
- 2.D – SMB-1M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – 1 MĚSÍC
- 2.E – SMB-2M – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PŘI ROZJEZDU MALÉHO PIVOVARU – NAD 1 MĚSÍC
3 – Koučing obsluhy speciálního vybavení minipivovaru
- 3.A – EEB-PT – ŠKOLENÍ PROVOZOVATELE S PRAKTICKÝM VÝCVIKEM PRO OBSLUHU NESTANDARDNÍHO VYBAVENÍ MINIPIVOVARU