Provozujte vlastní český minipivovar

Kurz : CRAFT BREWING : Jak založit a rozjet komerční pivovar – 2 dny

Kód služby : SBL-2D

Kurz : CRAFT BREWING : Jak založit a rozjet komerční pivovar (série přednášek) – 2 dny

Jazyk přednášejících : česky

VYHNĚTE se možným problémům se Státní zemědělskou potravinářskou inspekcí, Celní správou a místní hygienou.
Chcete vědět o 2500 odběrných míst na pivo, které do dnešního dne nikdo nezásobuje?

Doba trvání kurzu :  2 dny – každý den cca 7-8 hodin, včetně obědu (v ceně kurzu)

Termín konání kurzu : nejbližší termín sdělíme na dotaz.

Maxim. počet účastníků : 15

Komu je kurz je určen :

  • zájemcům o profesionální vaření piva
  • majitelům, sládkům a pomocným pracovníkům minipivovarů
  • odborné veřejnosti

Jak začít s malým pivovaremObsahová náplň kurzu:

  • legislativní prostředí v České republice
  • povinnosti při zákládání pivovaru
  • komunikace s úřady – celním, živnostenským, hygienou
  • zpracování prováděcí studie založení celního skladu
  • povinnost HACCP
  • správná hygienická praxe HACCP
  • kritické body HACCP
  • zavedení HACCP v pivovaře, návody, postupy,
  • ekonomická rentabilita pivovaru
  • marketingové distribuční cesty
  • možnosti prodeje
  • výkonová marže, práce s DPH, odvod daní státu

První den 

  • legislativu, povinnosti při zakládání pivovaru,
  • hygienické normy, vytvoření hygienického plánu a vlastního HACCP pro vaší provozovnu
  • ekonomická rozvaha pivovaru

Druhý den 

  • Strategie obchodu
  • Cílení na zákazníka
  • Definice růstové strategie
  • Odlišení se od konkurence.
  • Na závěr dne bude případová studie zaměřena na pochopení určení cen a zavádění nového produktu na trh. a mnohé další.

Mějte na paměti, že zejména dobře organizovaný marketing zajišťuje dlouhodobou prosperitu. Je skvělé, když pivovar vaří výborné pivo, ale k čemu to je, když se mu tolik ekonomicky nedaří a zákazníci o něm téměř nevědí?

 

Bonusy :

  • konzultace s odborníkem na HACCP po skončení kurzu
  • ekonomické tabulky a propočty
  • studie pro založení celního skladu
  • zpracovaný plán HACCP
Absolvováním kurzu je účastník detailně proškolen v ekonomickém řízení pivovaru, zavádění správným postupů HACCP a založení pivovaru dle platné české legislativy.

 


Cena služby :

  • 2 dny …………….. 4.999 Kč (účtováno neplátcem DPH)

Poznámka : Mimo ČR tuto službu neposkytujeme

 


    Přihláška na školení / kurz / rekvalifikaci

    Nezávazná přihláška na školení nebo kurz dle výběru zákazníkem. Přihláška se stává závaznou až po zaplacení rezervačního poplatku zákazníkem. Zálohová faktura bude zaslána do 7 dnů od obdržení této přihlášky. Případné dotazy nebo upřesnění uveďte prosím do pole Vaše zpráva. Děkujeme.








    To že jste člověk prokažte výběrem ikony Klíč.